Debat
0   220

Nye gamle nyheder

Folkeskolens fremragende (for nogle sarte sjæle også provokerende . . .) redaktør har gjort det igen, nemlig at skrive en fremragende leder i Folkeskolen nummer 35, hvor han trin for trin 'skyder' alle de såkaldte nyheder ned omkring folkeskolen og dens medarbejdere. Ikke mindst udmeldingen fra en såkaldt skoleekspert (gud ved, hvad en sådan ekspert er ekspert i?!). Mads Hermansen har fået et velfortjent skud for boven efter udmeldingen, en udmelding, som viser sig at være næsten analog til alminde-lig 'køkkensladder' om, at folkeskolens ansatte for 25 procents vedkommende er 'imod alt og alle' og skulle fyres. Naturligvis kan man ikke afvise, at en enkel lærer hist og her ud af en samlet masse på mere end 50.000 lærere er 'kommet på den forkerte hylde', men at tale om hver fjerde lærer, som ikke kan/vil (afkryds selv) udvikle skolen, er dog utrolig nonsens! Hvordan i alverden skal folkeskolen dog udvikle sig med sådanne ekspertudsagn, udsagn, som skulle vejlede og rådgive os?!

Sluttelig konkluderer redaktøren det helt afgørende, nemlig at vi som stand 'kun' kan overleve disse uhyrligheder ved professionel dygtighed, engagement og ansvarlighed. Det våben har vi hidtil flittigt brugt og vil vedvarende tage det i anvendelse, da 'fjender og fjendebilleder' findes overalt, og andre våben er ikke anvendelige.

Artiklen fortsætter under banneret

Bjarne Danielsen

Brande


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ