Aage Wang-Holm

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Fredag den 24. august indløb det triste og chokerende budskab her på Slaglille-Bjernede Skole, at vi havde mistet en tidligere kollega, Aage Wang-Holm, og kun i en alder af 49 år. Aage havde arbejdet her ved skolen fra august 1986, til han i februar 1991 fik orlov, fordi hans hustru Hedvig som læge skulle forestå et projektarbejde først i Kenya og siden i Bhutan. Familien vendte hjem igen i 1996, hvor Aage fik stilling på Sorø Borgerskole.

Vi mindes Aage som et meget rigt menneske med utroligt mange talenter.

Aage var en stor humørspreder, der kunne sætte gang i et til tider kedsommeligt lærerværelse, ligesom han havde evnen til at kunne more sig sammen med både elever og forældre. Vi mindes også hans akkompagnement til skolens morgensamlinger, som vi kom til at savne, da han fik orlov.

Aage var en person, der aldrig gik på akkord med sine egne meninger, som han stod ved og gerne diskuterede med andre. Han gav sig aldrig ud for andre end den, han var, og skabte derved et tillidsforhold til os kolleger, der altid kunne regne med hans hjælp, når vi bad om det. Ligegyldigt om det var små eller store problemer, praktiske eller følelsesmæssige.

Bag ved humoren erfarede vi, at Aage var et menneske med dybe følelser. Følelser, som han ikke var bange for at vise, hverken over for kolleger, elever eller forældre. Mange har sikkert på tomandshånd med Aage fået lov til at opleve ham øse ud af sine mange følelser, hvormed han kunne berige os på mange måder.

Vore tanker går til hans hustru Hedvig, til hans søn Jacob og dennes familie, til deres søn Niels og til deres datter Johanne.

Æret være Aages minde.

Tidligere kolleger ved Slaglille-Bjernede Skole

Powered by Labrador CMS