Debat
0   196

Mistroen breder sig

'Skallesmækkende mimoser' kalder lærerhøjskolelektor, ph.d. Mads Hermansen lærere, der kræver forståelse, men ikke tåler kritik.

Tak til Folkeskolen, der kalder ham faglig uetisk, fordi han politiserer under dække af forskning. Jyllands-Posten og Information undersøger ikke Hermansens empiriske niveau, når blot der udnævnes nogle syndebukke for skolens almindelige tilstand. Hermansen virker lidt hjemmegjort, så ufrivilligt får han mistroen til at brede sig, for snyder han lige så meget på indholdssiden, når det gælder empirien bag undervisningsdifferentiering, læring, tværfaglighed, hvert barn sit centrum? Skulle Hermansen smækkes en skalle tilbage, så var det fristende at karakterisere hans mundtlige udtryk som affekteret og med ondt i vokalernes artikulation, jævnfør Hermansens optræden i Morgenmagasinet 13. august - og det er ganske empirisk.

Artiklen fortsætter under banneret

Torben Thomsen

Aars


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ