Debat

Skidtmads

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Han tilhører det ikke-undervisende, pædagogiske over-Danmark. Laver undersøgelser. Videnskabelige - indimellem!

Han behersker suverænt det pædagogiske nysprog med dets termer og absolutter! Hvor udvikling er et nøglebegreb - et mantra, der lammer al sund fornuft og dømmekraft hos anderledes tænkende!

Han er pædagogisk fundamentalist!

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Han er med til at diktere den pædagogiske dagsorden i Danmark.

Han er 'forsker' i folkeskoleforhold. Og i den egenskab en 'Skidtmads', der forpester tilværelsen for mange undervisende folkeskolelærere!

Han risikerer aldrig noget selv. Har intet ansvar - ikke engang moralsk. Lever i sin pædagogiske science fictionverden. Sidder bekvemt på sidelinjen. Mener og dømmer! Hepper og udvikler!

Han er for fej til at diskutere med en af 'de tre-fire mest vedholdende læserbrevsskribenter i Folkeskolen'.

Han ved noget om lærerpersonligheder, som andre ikke ved!

Og lad ham dog! Lad os ikke anfægte hans stjernestund. Ikke vredes, men udnævne ham til folkeskolelærernes krammedyr i 1997!

Sig navnet: Mads Hermansen.

Niels Christian Christensen

Bagterpskolen, Hjørring