Prior Oddershede

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Prior Oddershede døde lørdag den 12. juli 1997, 54 år.

Prior passede samvittighedsfuldt sin lærergerning på Vebbestrup Skole indtil en uge før sommerferien. Det kom som et stort chok for alle, at Prior var alvorligt syg. Ubegribeligt er det, at sygdommen så hurtigt skulle betyde Priors alt for tidlige bortgang.

Prior har i mange år trofast varetaget sin gerning og har mødt elever og forældre på den for ham så karakteristiske positive og imødekommende måde. Hans venlige og forstående væsen sammen med hans faglige dygtighed gjorde, at man altid kunne regne med hans støtte og hjælp.

Med ukuelig ro og stor sans for retfærdighed var Prior i stand til at få eleverne til at arbejde og ikke mindst at arbejde sammen, så de enkelte elevers forskelligheder blev respekteret og værdsat af alle i klassen.

Blandt kolleger var Prior kendt for sin store hjælpsomhed og samarbejdsevne. Man gik aldrig forgæves til Prior; uanset om man manglede praktisk hjælp eller havde brug for et godt råd.

På sin diplomatiske måde og med sit klare syn formåede Prior at tilføre lærergruppen en positiv samarbejdsform.

Nu er Prior ikke mere. Savnet bliver stort for os alle.

Vore tanker går til Lis og børnene Tina og Lasse.

Æret været Priors minde.

Kolleger ved Vebbestrup Skole

Powered by Labrador CMS