Ny skole for 74 millioner kroner

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Eksilperioden er slut for elever og lærere fra Usserød Skole. Efter i mere end et år at have holdt til i en kontorbygning i Hørsholm stod Usserød Skole klar i sidste uge. Men det var en helt ny skole, elever og lærere mødte. Flere af de gamle bygninger er revet ned og erstattet med nye, og alle bygninger har fået tag med rejsning. Usserød Skole blev landskendt i 1993-94, da der blev konstateret kraftige skimmelsvampeangreb i flere af skolens bygninger.

Skolen skulle svampe-renoveres for omkring 18 millioner kroner, og kommunalbestyrelsen besluttede så samtidig at gøre bygningerne tidssvarende. Skolen er nu tre-sporet med holdrum, så der kan arbejdes i grupper og på tværs af klasser. Tre klasser har via brede dobbeltdøre adgang til et fællesrum og værksted.