Debat

Oh Rigmor Jark, hav tak

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Du har ofte ramt såvel hoveder på søm som ramt andre opstikkende elementer, debatdeltagere og lignende - hav tak for ordene 'Det er vigtigt, at de mennesker, der har haft et langt lærerliv, fortsat skal kunne forholde sig til arbejdsbetingelserne i skolen' - også tak til Jørgen Stampe for ordene 'Vores demokratiopfattelse siger, at alle skal kunne blande sig - også pensionisterne'!

Vi har som lærere op gennem årene tit oplevet at få trukket løsninger ned over hovedet - lad os nu prøve, om vi selv inden for egne rækker kan finde en løsning på problemet om, hvem der kan stemme hvornår, uden at løsningen skal majoriseres igennem.

Hav tak, oh Rigmor og Jørgen!

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Flemming Albertus

fraktionist af 4. fraktion