Folkeskolens leder:

Sommeradvarsel

Underrubrik

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Der kan være grund til at advare faste læsere af nærværende organ om, at dette nummer kan være skadeligt for helbredet og måske medføre abstinenser.

- I denne uge er der nemlig hverken artikler om den internationale læseundersøgelse eller Nordlæs, og der er ingen forskere, der fortæller, hvad der måtte være galt med undervisningen i matematik og fysik.

- Vi rapporterer hverken om fighter-børn, fumler-tumlere eller Damp-børn.

- Der er hverken interview eller artikler om arbejdsgivernes ønske om at forbedre kvaliteten ved atforringe forberedelsestiden og forhøje klassekvotienten. Og der omtales ingen analyser, der påviser præstationslønnens velsignelser.

- Bladet bringerikke noget om de nyeste ud- og indfald fra FrankDahlgaard, Finansministeriet, Kommunernes Landsforening eller Organisation for Co-operation and Economic Development.

- Skolelederne må undvære kommentarer om, hvor dårligt de klarer den pædagogiske ledelse, ligesom de ikke kan få et kick af at læse om deres organisatoriske placering i foreningen.

- Feinschmeckerne må lede forgæves efter nyt om evigheds-forhandlingerne i Sydslesvig og ikkeforhandlingerne i Grønland.

- End ikke et tungt spark af et hovedstyrelsesreferat kan vi byde på.

Der må altså advares kraftigt mod en glad billed-reportage om en både sjov og spændende skoledag. Og for at modvirke den lette stemning af kvalitet, sommer og arbejdsglæde bringer vi også en anvisning i at have succes med at være en ulykkelig lærer.

Til beroligelse for de mest afhængige læsomaner er der også i denne uge læserbreve fra den faste garde af lyseslukkere.

- Hvis humøret alligevel er højt hos enkelte læsere, kan der henvises til de øvrige medier. Med ujævne mellemrum og uden påviselige grunde vil flere af dem i løbet af sommeren med garanti bringe adskillige udokumenterede anklager mod folkeskolens ledere, lærere og børnehaveklasseledere. Det skulle være nemt at holde krudtet vådt og humøret lavt.

Man kan også bare holde ferie.

-th

Skulle humøret være højt hos enkelte læsere, kan der henvises til de øvrige medier. I løbet af sommeren bringer de med garanti adskillige udokumenterede anklager

Powered by Labrador CMS