Debat
0   133

Tja, bum - bum

Under overskriften 'Succes for privat efteruddannelse' bragte Folkeskolen nummer 23 en artikel om 1.500 lærere, der har været på efteruddannelse i Lions-regi. Af artiklen fremgik det, at blandt andet Århus Kommune vil gøre en særlig indsats for at få lærere til at deltage i kurserne.

Ud over samarbejdet med Danmarks Lærerhøjskole og Århus Dag- og Aftenseminarium udbyder vore skolekonsulenter mere end 100 kurser, ofte i samarbejde med de to ovennævnte uddannelsesinstitutioner, men også med Amtscentralen og andre parter.

Artiklen fortsætter under banneret

I et tilfælde er der med andre parter udbudt et kursus for lærere på 5.-7. årgang, der bærer titlen 'Livskvalitetskursus - Lions Quest', der med baggrund i et undervisningsmateriale fra Lions-klubberne drøfter emner som 'at komme i puberteten', 'at opbygge selvtillid', 'at turde tage ansvar for sine handlinger' med videre.

Efteruddannelse? Tja, bum - bum.

Folkeskolens overskrift dækkede i øvrigt ikke det nævnte kursus, idet det blev annulleret på grund af manglende tilslutning.

Jens Nygaard

skoledirektør, Århus


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ