Debat

Tja, bum - bum

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Under overskriften 'Succes for privat efteruddannelse' bragte Folkeskolen nummer 23 en artikel om 1.500 lærere, der har været på efteruddannelse i Lions-regi. Af artiklen fremgik det, at blandt andet Århus Kommune vil gøre en særlig indsats for at få lærere til at deltage i kurserne.

Ud over samarbejdet med Danmarks Lærerhøjskole og Århus Dag- og Aftenseminarium udbyder vore skolekonsulenter mere end 100 kurser, ofte i samarbejde med de to ovennævnte uddannelsesinstitutioner, men også med Amtscentralen og andre parter.

I et tilfælde er der med andre parter udbudt et kursus for lærere på 5.-7. årgang, der bærer titlen 'Livskvalitetskursus - Lions Quest', der med baggrund i et undervisningsmateriale fra Lions-klubberne drøfter emner som 'at komme i puberteten', 'at opbygge selvtillid', 'at turde tage ansvar for sine handlinger' med videre.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Efteruddannelse? Tja, bum - bum.

Folkeskolens overskrift dækkede i øvrigt ikke det nævnte kursus, idet det blev annulleret på grund af manglende tilslutning.

Jens Nygaard

skoledirektør, Århus