Debat

Ikke helt rigtigt

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Af Folkeskolens artikel 'Oprør i Kalundborg' i nummer 23 fremgår det:

'Den 18. marts var der møde på Kalundborg Rådhus, hvor kommunen fik støtte af en repræsentant for Kommunernes Landsforening, KL, og kredsen blev repræsenteret af en kontorchef og en konsulent fra Danmarks Lærerforening. De nåede til et kompromis . . .'

Det er ikke helt rigtigt. Forhandlingen førtes mellem Kalundborg Kommune/ Kommunernes Landsforening og Danmarks Lærerforening med kontorchefen som forhandlingsleder. Kredsen var således ikke repræsenteret af kontorchefen og konsulenten, men af kredsformanden, der deltog i Danmarks Lærerforenings forhandlingsdelegation.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Forhandlingerne sluttede ikke med et kompromis, men med et 'tilbud' fra kommunens/ KL's side.

Dette tilbud afviste kredsformanden på vegne af Vestsjællands Lærerkreds, hvorefter forhandlingen af DLF og kommunen/ KL blev afbrudt, uden at der blev udfærdiget et referat.

Reinhard Werner

formand

Vestsjællands Lærerkreds

Powered by Labrador CMS