Debat
0   143

Ikke helt rigtigt

Af Folkeskolens artikel 'Oprør i Kalundborg' i nummer 23 fremgår det:

'Den 18. marts var der møde på Kalundborg Rådhus, hvor kommunen fik støtte af en repræsentant for Kommunernes Landsforening, KL, og kredsen blev repræsenteret af en kontorchef og en konsulent fra Danmarks Lærerforening. De nåede til et kompromis . . .'

Artiklen fortsætter under banneret

Det er ikke helt rigtigt. Forhandlingen førtes mellem Kalundborg Kommune/ Kommunernes Landsforening og Danmarks Lærerforening med kontorchefen som forhandlingsleder. Kredsen var således ikke repræsenteret af kontorchefen og konsulenten, men af kredsformanden, der deltog i Danmarks Lærerforenings forhandlingsdelegation.

Forhandlingerne sluttede ikke med et kompromis, men med et 'tilbud' fra kommunens/ KL's side.

Dette tilbud afviste kredsformanden på vegne af Vestsjællands Lærerkreds, hvorefter forhandlingen af DLF og kommunen/ KL blev afbrudt, uden at der blev udfærdiget et referat.

Reinhard Werner

formand

Vestsjællands Lærerkreds


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen