Karen Margrethe Bjerring

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Karen Margrethe Bjerring døde onsdag den 30. april 1997, 47 år.

Karen Margrethe Bjerring blev ansat som talepædagog på Taleinstituttet den 1. august 1981.

Hun kom fra Læssøesgades Skole, Århus Kommune, hvor hun havde været siden 1. oktober 1976, og Brændgårdsskolen i Herning, fast øvelsesskole for Herning Seminarium.

Karen Margrethe Bjerring var en særdeles samvittighedsfuld, ansvarsbevidst og dygtig lærer, der velovervejet og grundigt gennemførte sin undervisning.

Hun var en regulært arbejdende person, der ikke skånede sig selv, men stillede store krav til sig og sin indsats. Tingene skulle være i orden, og Karen Margrethe Bjerring var i høj grad en, der fik tingene til at fungere.

Hun var klar i sit sprogbrug, klar i sine meldinger og klar i sine grænser.

På instituttet behøvede vi ikke at gå rundt og være i tvivl om, hvad Karen Margrethe Bjerring mente, hun sagde det tydeligt og var et menneske, der tog konflikterne, når de var der.

Samtidig var Karen Margrethe Bjerring en meget loyal person, der udviste en særlig tolerance i forhold til sine omgivelser. Hun havde en evne til at være til stede konkret, med begge ben på jorden og med et eget nærvær.

Et dejligt og vindende smil, kombineret med en befriende latter og en bramfri tone, gjorde hende kendt og afholdt på instituttet.

Karen Margrethe Bjerring var også utrolig opmærksom og havde overskud i forhold til fællesskabet.

På Taleinstituttet blev vi chokerede og meget berørte over at få budskabet om hendes alt for tidlige død efter ganske kort tids sygdom, og vore tanker går til hendes mand Sven og søn Thomas, som ikke længere har hende omkring sig.

Annette Gundelach

forstander

Powered by Labrador CMS