32 år med DLF

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Ruth Rasmussen havde sidste arbejdsdag påFolkeskolens redaktion den 31. maj, men hun havde nogle feriedage til overs, alligevel nægtede hun at stoppe før tiden.

- Jeg kan da ikke slutte, inden bladets månedsregnskab er færdigt, lød argumentet.

Ansvaret for arbejdets kvalitet kom altid i forreste række; det bliver svært at undvære hende. På telefonlisten står der chefredaktørens sekretær ud for hendes navn, men Ruth Rasmussen var meget mere. I alle årene har hun været hele redaktionens mor og storesøster. Den, der har trøstet, skældt ud og holdt sammen på alt og alle.

32 år i Danmarks Lærerforening blev det til, så hun har skullet holde til fem formænd og tre redaktører. Det er noget af en præstation.

Påén gang har hun været redaktionens Florence Nightingale, Pippi Langstrømpe og Casper Christensen. Kort sagt: uden sin lige og umulig at erstatte.

Powered by Labrador CMS