0   133

Tanker om ledelse

Problemerne omkring ledelse i folkeskolen skal til debat. Danmarks Skolelederforening og Undervisningsministeriet har nedsat en tænketank med 29 deltagere, der skal drøfte organisationsudvikling og indfaldsvinkler til ledelse.

Tænketanken vil hente erfaringer fra både ind- og udland, de vil analysere, beskrive og afveje pædagogik og administration i skolens ledelsesopgaver. Der bliver rundbordsdrøftelser og workshop, og efter cirka et års arbejde skulle der komme en række inspirerende anbefalinger og modeller, der kan bruges i fremtidens rekruttering, uddannelse og efteruddannelse af skoleledere.

Artiklen fortsætter under banneret

Tænketanken tæller blandt andet faglig sekretær i BUPL (Forbundet for Pædagoger og Klubfolk), Else Østergaard, formand for Danmarks Lærerforening Anni Herfort, direktør for Danmarks Pædagogiske Institut, Lars-Henrik Schmidt, teaterchef på Det kongelige Teater, Michael Christiansen, konsulent for Kommunernes Landsforening, Hannah Fjældstad og formand for Landsforeningen for Skolesekretærer Lise Hogstad.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet