Debat

Udmeldelse

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Forud for 1993, 1995 og 1997 lød der fra DLF til pensionisterne: 'I skal ikke blive glemt!' Men hver gang er de sentimentale toner ved de afsluttende forhandlinger mundet ud i vore forhandleres erkendelse af, at opdatering af pension ikke var noget, de kunne gøre noget ved. Det var faktisk slet ikke til forhandling. - Denne gang oven i købet fulgt op af åbenlys fornærmelse over, at der var pensionister, der a) ikke var tilfredse, b) kunne tænke sig at markere deres utilfredshed gennem deres stemmeafgivning.

Trods godt 40 års medlemskab - heraf 15 års aktivt organisationsarbejde (kredsstyrelse, gentagne perioder i det daværende repræsentantskab, tillidsmand) - har jeg nu fået afløb for min irritation over en 'fagforening', der ikke magter at varetage mine økonomiske interesser, ved dels 'ulogisk' at stemme nej ved seneste urafstemning, dels drage den logiske konsekvens ved at opsige mit medlemskab.

Angående DLF's to andre medlemsaspekter:

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Pædagogisk finder jeg foreningens berøringsangst med hensyn til niveaudeling ulogisk og verdensfjern. Socialt/selskabeligt varetages mine personlige interesser udmærket i andet regi.

Kirsten Schjødt-Gjerding

pensioneret overlærer Nørresundby

Powered by Labrador CMS