Debat
0   186

Udmeldelse

Forud for 1993, 1995 og 1997 lød der fra DLF til pensionisterne: 'I skal ikke blive glemt!' Men hver gang er de sentimentale toner ved de afsluttende forhandlinger mundet ud i vore forhandleres erkendelse af, at opdatering af pension ikke var noget, de kunne gøre noget ved. Det var faktisk slet ikke til forhandling. - Denne gang oven i købet fulgt op af åbenlys fornærmelse over, at der var pensionister, der a) ikke var tilfredse, b) kunne tænke sig at markere deres utilfredshed gennem deres stemmeafgivning.

Trods godt 40 års medlemskab - heraf 15 års aktivt organisationsarbejde (kredsstyrelse, gentagne perioder i det daværende repræsentantskab, tillidsmand) - har jeg nu fået afløb for min irritation over en 'fagforening', der ikke magter at varetage mine økonomiske interesser, ved dels 'ulogisk' at stemme nej ved seneste urafstemning, dels drage den logiske konsekvens ved at opsige mit medlemskab.

Artiklen fortsætter under banneret

Angående DLF's to andre medlemsaspekter:

Pædagogisk finder jeg foreningens berøringsangst med hensyn til niveaudeling ulogisk og verdensfjern. Socialt/selskabeligt varetages mine personlige interesser udmærket i andet regi.

Kirsten Schjødt-Gjerding

pensioneret overlærer Nørresundby


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ