Debat
0   127

På gensyn

Kære Flemming Kattrup,

Børkop.

Artiklen fortsætter under banneret

Vedrørende dit indlæg i Folkeskolen nummer 21 om det relevante i at efteruddanne sig på kurser samt kursusinstruktørernes kvalifikationer.

I de sidste fem år har vi afholdt cirka 1.000 kurser, hvoraf du er noteret for at have tilmeldt dig ét. Man kan måske godt undres over, med hvilken sikkerhed du eksekverer din dom. Er dette ene kursus virkelig den praksiserfaring, du udtaler dig på baggrund af?

Teoretisk viden og praktisk erfaring er to kvaliteter, vi sætter meget højt hos vore instruktører. Der er tale om et både-og - ikke et enten-eller. To ben er trods alt bedre end ét, når man vil være i bevægelse.

Og alligevel har du naturligvis ret. Man kan ikke lære noget ved at gå på kursus - medmindre man selv er indstillet på det.

Til slut: Du er altid velkommen til at melde dig til vore kurser for at efterprøve din hypotese i virkelighedens verden - og også til at komme med din kritik bagefter. På gensyn!

Jens Kjær Larsen

souschef, Amtscentralen for Undervisning, Vejle Amt


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ