Debat

På gensyn

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kære Flemming Kattrup,

Børkop.

Vedrørende dit indlæg i Folkeskolen nummer 21 om det relevante i at efteruddanne sig på kurser samt kursusinstruktørernes kvalifikationer.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

I de sidste fem år har vi afholdt cirka 1.000 kurser, hvoraf du er noteret for at have tilmeldt dig ét. Man kan måske godt undres over, med hvilken sikkerhed du eksekverer din dom. Er dette ene kursus virkelig den praksiserfaring, du udtaler dig på baggrund af?

Teoretisk viden og praktisk erfaring er to kvaliteter, vi sætter meget højt hos vore instruktører. Der er tale om et både-og - ikke et enten-eller. To ben er trods alt bedre end ét, når man vil være i bevægelse.

Og alligevel har du naturligvis ret. Man kan ikke lære noget ved at gå på kursus - medmindre man selv er indstillet på det.

Til slut: Du er altid velkommen til at melde dig til vore kurser for at efterprøve din hypotese i virkelighedens verden - og også til at komme med din kritik bagefter. På gensyn!

Jens Kjær Larsen

souschef, Amtscentralen for Undervisning, Vejle Amt