Debat
0   240

Jamen Bruselius da

Jesper Bruselius vil skabe en 'konstruktiv og meningsfuld debat', men ikke deltage i en debatform, 'hvor der med jævne mellemrum spredes galde mod navngivne kolleger'. Det er sådan nogen som mig - altså sprederne! Folkeskolen nummer 23.

I Folkeskolen nummer 17 skrev samme Jesper Bruselius: 'Men der er selvfølgelig den mulighed, at ingen læser debatsiderne ud over Vagn Madsen og kompagni (mon de ved, hvad e-mail er ...?).' En fiks detalje i Jesper Bruselius' forsøg på at skabe en 'konstruktiv og meningsfuld debat'. Især bedes man bemærke sagligheden!

Artiklen fortsætter under banneret

Han har også en 'vag anelse' om, hvorfor jeg mener, som jeg gør! Uden dog at præcisere disse anelser - så vi må forblive spændte! Men vel på et 'puerilt niveau'! En i øvrigt fin vending, jeg vil skrive mig bag øret!

Ligesom han 'finder denne form for debat ynkelig og mere passende i et formiddagsblad ...' Fedt! Nu mangler vi kun, at Jesper Bruselius 'har fået morgenkaffen galt i halsen' og 'vi er mange, der mener', for at være et skoleeksempel på et af disse ulideligt forudsigelige læserindlæg i alverdens debatspalter: Man vil nok mene - nok sparke, men flæber, når plejlen rammer en selv!

Skrot dog denne verbale fejhed og berøringsangst.

Det er altid tilladt at dumme sig! Også for edb-fikserede folkeskolelærere.

Niels Christian Christensen

Bagterpskolen, Hjørring


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ