Debat
0   150

Cybersplatter

Faktisk burde jeg være stolt over at dele by med en kollega som Carsten Andersen (Folkeskolen nummer 21).

Jo, tænk alt det, han ved om edb - og så så længe! For jeg går ud fra, at edb-lækkerierne, han delikaterer læserne med, ikke er Per Degn-latin alene!

Artiklen fortsætter under banneret

Og så måden han får det fyret af på: Splatterstil fra hoften - suverænt zappen mellem edb-'koder' og abesprog. Der mangler kun talebobler, lydord og rigeligt med ketchup.

Cyberspacefighteren in action! Fuglene tier, og amøberne glemmer at dele sig, når han i bedste Clint Eastwood-stil sparker døren ind til computercaféen.

Men de smarte effekter bliver desværre til defekter! På grund af den ukontrollerede, eksplosionsagtige udtømning, der sandsynligvis skyldes en smitsom cyberspacediarré, der især rammer små mænd ved disse prægtige maskiner.

Lidelsen hensætter patienten i en anorexilignende tilstand over for indtryk, der ikke relaterer til edb-verdenen. Og da der endnu ikke findes brugbar medicin, er effektiv behandling vanskelig, da patienten ofte ikke er samarbejdsvillig, men indkapsler sig i et tvangspræget symbiotisk forhold til sin computer, der mere og mere opfattes som en del af personligheden og selvforståelsen.

Dog kan tålmodighed og overbærenhed fra omgivelserne lindre - men ikke helbrede.

Niels Christian Christensen

Bagterpskolen, Hjørring


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ