Debat

Cybersplatter

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Faktisk burde jeg være stolt over at dele by med en kollega som Carsten Andersen (Folkeskolen nummer 21).

Jo, tænk alt det, han ved om edb - og så så længe! For jeg går ud fra, at edb-lækkerierne, han delikaterer læserne med, ikke er Per Degn-latin alene!

Og så måden han får det fyret af på: Splatterstil fra hoften - suverænt zappen mellem edb-'koder' og abesprog. Der mangler kun talebobler, lydord og rigeligt med ketchup.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Cyberspacefighteren in action! Fuglene tier, og amøberne glemmer at dele sig, når han i bedste Clint Eastwood-stil sparker døren ind til computercaféen.

Men de smarte effekter bliver desværre til defekter! På grund af den ukontrollerede, eksplosionsagtige udtømning, der sandsynligvis skyldes en smitsom cyberspacediarré, der især rammer små mænd ved disse prægtige maskiner.

Lidelsen hensætter patienten i en anorexilignende tilstand over for indtryk, der ikke relaterer til edb-verdenen. Og da der endnu ikke findes brugbar medicin, er effektiv behandling vanskelig, da patienten ofte ikke er samarbejdsvillig, men indkapsler sig i et tvangspræget symbiotisk forhold til sin computer, der mere og mere opfattes som en del af personligheden og selvforståelsen.

Dog kan tålmodighed og overbærenhed fra omgivelserne lindre - men ikke helbrede.

Niels Christian Christensen

Bagterpskolen, Hjørring