Debat

Alderdomsracisme

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Lauge Prip fra Arden havde i Folkeskolen nummer 18 et indlæg, stilet til tre navngivne personer, hvoraf jeg var den ene, og jeg må indrømme, at jeg ikke forstår indlægget, ifølge hvilket jeg skulle have givet Lauge Prip nogle argumenter for, at tjenestemandspensionisterne skulle lempes ud af DLF.

Hvad skulle det være for nogle argumenter?

Jeg skrev, at man i foreningen betragtede os som B-medlemmer, men det er da noget helt andet, og hvis Lauge Prip er uenig i det, må han da hjertens gerne prøve på at overbevise mig om, at det ikke er tilfældet.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Men før problemet med samordningsfradraget er løst, og før den årlige stigning i pensionen kommer på højde med den årlige stigning i medlemskontingentet, vil det nok blive vanskeligt.

Jørgen K. Jacobsen

Rødby