Debat
0   250

Mesteren

Spørgsmål fra en ussel systemzombi og sjakal

Niels Mørup Pedersen, Albertslund, fastslår i debatindlæg i Folkeskolen nummer 14/15, at Madsen, Brønderslev, er Mesteren.

Artiklen fortsætter under banneret

Niels Christian Christensen, Bagterpskolen, Hjørring, påtager sig i samme nummer i læserbrevet 'Systemzombier' at forsvare 'mesteren', Madsen.

Får i den forbindelse med sin diffust snørklede pen gjort os, der enten ikke forstår 'mesteren' eller ikke er enige med ham, til menneskeligt usle sjakaler (er det ikke en slags ådselædende vildhunde?) og zombier (det betyder vel levende døde?).

Niels Christian Christensen respekterer 'mesteren' Madsen i modsætning til os, der 'altid mener det rigtige'. (Her er det vel værd at bemærke sig, at Niels Christian Christensen ved, hvad vi mener!). Men først og fremmest respekterer han 'mesteren', fordi han er 'den suveræne stridsmand'.

Niels Christian Christensen skriver ofte i Folkeskolen. Og dette at respektere, at se op til nogen eller noget på den ene side og så på den anden at se ned på nogen eller noget og at foragte den/dem, det har åbenbart stor betydning for ham.

Ja, at dømme og fordømme bruger han megen energi på.

Lad mig i den anledning som en af de menneskeligt usle sjakaler og systemzombier spørge dig, Niels Christian Christensen, Bagterpskolen, Hjørring: Hvordan har du det med dig selv? Kan du respektere dig selv? Eller føler du dig måske også af og til i en stille stund lidt ussel, lidt sjakalagtig? Måske som lidt af en åndelig ådselæder?

Nå- Men en strid(s) mand - det er du!

Erik Thyge Nielsen

Frederikshavn


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ