Debat
0   161

Øv

Så fik 'de' deres vilje. Den decentrale løndannelse er nu også en realitet for vores område.

Hvad bliver det næste, en kommende kongres siger 'Nej!' til, som vore forhandlere går med til?

Artiklen fortsætter under banneret

Er der ikke et skisma her og nu? Hvordan kan I (jer, der stemte 'Ja!' på trods) forlige jer med, at vores fælles kongresvedtagelse om et 'Nej!' til decentral løn blev stemt hjem? Det er da at gøre grin med os selv, for tror nogen, at den decentrale er kommet for at gå igen?

Giver det fremover nogen mening at sende folk af sted med en vedtagelse i lommen, når de alligevel fraviger på et aldeles væsentligt punkt! Eller var det slet ikke så væsentligt endda? Var det blot en skueret? Pak tingene ind ilidt lækkert papir (trinløft i lønnen), så klapper vi begejstret.

Hvordan lære demokrati videre, når demokratiske beslutninger i egne rækker ikke har konsekvens? Jeg mener, at foreningen har et problem - i hvert fald over for mig. Men jeg er jo også kun en cirka trestusindedel af os alle!

Jeg er bange for, at vor forening står på kanten af at splittes: Pensionisterne er fra nogle sider blevet opfordret til at 'holde kæft'. Vore ledere har problemer med at finde ud af, om de skal danne deres eget. Hvad med de rødhårede?

Og imens venter vi passivt på resultatet af den næste undersøgelse. Vi har nu hørt om dansk/læsning og matematik. Hvad bliver det næste fag, vi er bagud i?

Og hvor er vores offensiv henne?

Mogens Lykketoft, Kommunernes Landsforening og Ole Vig har fede tider!

Hans Houmøller

Rødovre


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ