Debat

Uden venlig hilsen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hilsen til de ukollegiale ved Bork Skole, Hemmet.

Man bør vel vide, hvad man taler og skriver om - og-så når det gælder læserbrevei Folkeskolen. I nummer 16,side 22, opfordrer Steen Brastrup og Benny Lange DLFtil at smide ældrekollegerud, fratage dem stemmeretten og lade for eksempel Ældre Sagen føre forhandlingerne om lærernes pension. Ældre Sagen er ikke en forhandlingsberettiget fagorganisation!

De to ukolleger synes heller ikke at være klar over, at vi, der nu er pensionister, i mange år betalte en procentdel af vor løn til pensionen og ved forhandlinger mellem Lærerforeningen og Finansministeriet altid fik at vide, at vi, set i forhold til andre, skulle være tilbageholdende med lønkrav netop på grund af pensionen. Vor pension er således et resultat af DLF's overenskomstforhandlinger, og derfor har DLF medansvar for reguleringen af den.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Uden venlig hilsen til dem, der vil diskriminere ældre kolleger.

Arne Aabenhus

Gråsten