Debat

Er løbet ikke kørt

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

For en pensioneret iagttager er den langstrakte strid mellem de kreative S-SF'ere (Socialdemokratiet - Socialistisk Folkeparti) (lighedsideologien) og borgerlige Madsen og Compagni og deres jamren over tabet af præstationsskoleidealerne ret så frustrerende at bevidne. Dødsklokker og klagesange ændrer jo alligevel ikke ved kendsgerningen: Den offentlige skole tegner sig for lighedsideologien, og de fleste lærere går jo både politisk og pædagogisk ind for denne; resten må følge trop. Hvorfor ikke bruge kræfterne på en morgensang for privatskolerne; de findes jo? For folkeskolens vedkommende synes løbet jo for længst at være kørt.

Poul Andreasen

Lynæs

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler