Debat

Fratag dem stemmeretten

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I de seneste numre af Folkeskolen har vi oplevet indlæg fra pensionister, der opfordrer til, at man stemmer nej til det opnåede resultat ved overenskomstforhandlingerne.

For en gangs skyld har vi fået kroner på bordet, og selv om arbejdstidsreglerne forbliver de samme, er dette overenskomstresultat det bedste i mange år.

Det er helt grotesk, at Danmarks Lærerforenings pensionister har indflydelse på overenskomsten for os ak-tive lærere. Denne indflydelse bør tages fra dem; man kunne eventuelt henvise dem til at lade deres synspunkter fremme gennem organisationer for ældre og pensionister, for eksempel Ældresagen. Der hører de retteligt hjemme.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Steen Brastrup, Benny Lange

Bork Skole, Hemmet

Powered by Labrador CMS