Debat

Systemzombier

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

For øjeblikket er der gået mode i at angribe Vagn Madsen og gøre grin med ham på grund af meninger og sprogbrug.

Også kolleger, der ellers ikke ytrer sig i Folkeskolen, yder deres bidrag til den offentlige stening. Har smurt mundvigene og indkasserer en lille succes. Risikofrit, fordi de befinder sig midt i flokken. Mener det samme som de fleste. Behøver ikke mene noget selv! Vagn Madsen har ubeskedent tilladt sig at fravælge afmagt og resignation. Har tilladt sig at have sin egen opfattelse. Rigtig eller forkert. Firkantet eller rund.

Og det sker ikke ustraffet. Han er håbløst reaktionær - næsten landsskadelig. Og værst af alt: Han går ikke i sig selv og angrer. Kører æselagtigt på. Derfor er han fri vildt.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

At heksejagtgenerne ikke kun slumrer, men trives i bedste velgående, kan konstateres ved at læse Folkeskolen de sidste par måneder. Og hvilke bidrag: Jeg oplever mest flokbrølet. Sjakalernes fest i en selvforstærkende proces! Ækelt! Et sindbillede på menneskelig usselhed.

Vel er jeg ikke enig med Vagn Madsen i særligt meget, men jeg respekterer ham i modsætning til alle disse systemzombier, der glider og flyder - og altid mener det rigtige.

For han er den suveræne stridsmand, der tør - trods alle odds!

Niels Christian Christensen

Bagterpskolen, Hjørring