Debat
0   100

Systemzombier

For øjeblikket er der gået mode i at angribe Vagn Madsen og gøre grin med ham på grund af meninger og sprogbrug.

Også kolleger, der ellers ikke ytrer sig i Folkeskolen, yder deres bidrag til den offentlige stening. Har smurt mundvigene og indkasserer en lille succes. Risikofrit, fordi de befinder sig midt i flokken. Mener det samme som de fleste. Behøver ikke mene noget selv! Vagn Madsen har ubeskedent tilladt sig at fravælge afmagt og resignation. Har tilladt sig at have sin egen opfattelse. Rigtig eller forkert. Firkantet eller rund.

Artiklen fortsætter under banneret

Og det sker ikke ustraffet. Han er håbløst reaktionær - næsten landsskadelig. Og værst af alt: Han går ikke i sig selv og angrer. Kører æselagtigt på. Derfor er han fri vildt.

At heksejagtgenerne ikke kun slumrer, men trives i bedste velgående, kan konstateres ved at læse Folkeskolen de sidste par måneder. Og hvilke bidrag: Jeg oplever mest flokbrølet. Sjakalernes fest i en selvforstærkende proces! Ækelt! Et sindbillede på menneskelig usselhed.

Vel er jeg ikke enig med Vagn Madsen i særligt meget, men jeg respekterer ham i modsætning til alle disse systemzombier, der glider og flyder - og altid mener det rigtige.

For han er den suveræne stridsmand, der tør - trods alle odds!

Niels Christian Christensen

Bagterpskolen, Hjørring


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ