Debat

Misfornøjelse

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

92 medlemmer af Danmarks Lærerforenings Kreds 13 skal hermed udtrykke vores store misfornøjelse med den siddende formand samt et flertal af hovedstyrelsen.

Vores mistro er vokset støt med den vedholdende misligholdelse af kongresbeslutninger. Formanden samt et flertal af hovedstyrelsen har nu for tredje gang misrøgtet deres klare mandat om den decentrale løn. Dertil kommer nu et manglende mandat til en aftale om nye lønformer. Vi finder, det er misbrug af foreningens højeste myndighed i en sådan grad, at der kan rejses mistro til, om det egentlig er umagen værd at indkalde til kongres, når man i den grad mistolker givne vedtagelser eller mangel på samme. Der er en udbredt misstemning blandt medlemmerne, og vi finder, formanden og medfølgende flertal har miskrediteret foreningen og sig selv. Der er ikke tillid. For ikke senere at blive misforstået og taget til indtægt for en miserabel overenskomst 1997 og for ikke at godkende decentral løn og aftalen om nye lønformer må vi anbefale DLF's medlemmer at stemme 'Nej'.

På medlemmernes vegne

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Stig Bøtker-Rasmussen

tillidsrepræsentant

Svar:

Jeg er ikke enig med jer i jeres udlægning af aftaleresultatet. Det fremgår af Folkeskolens urafstemningsnummer, hvor resultatet er beskrevet. Jeg har i øvrigt i et tidligere nummer af Folkeskolen anvist formanden for Kreds 13, hvordan man udtrykker mistillid.

Anni Herfort Andersen

formand for DLF