Debat
0   170

Misfornøjelse

92 medlemmer af Danmarks Lærerforenings Kreds 13 skal hermed udtrykke vores store misfornøjelse med den siddende formand samt et flertal af hovedstyrelsen.

Artiklen fortsætter under banneret

Vores mistro er vokset støt med den vedholdende misligholdelse af kongresbeslutninger. Formanden samt et flertal af hovedstyrelsen har nu for tredje gang misrøgtet deres klare mandat om den decentrale løn. Dertil kommer nu et manglende mandat til en aftale om nye lønformer. Vi finder, det er misbrug af foreningens højeste myndighed i en sådan grad, at der kan rejses mistro til, om det egentlig er umagen værd at indkalde til kongres, når man i den grad mistolker givne vedtagelser eller mangel på samme. Der er en udbredt misstemning blandt medlemmerne, og vi finder, formanden og medfølgende flertal har miskrediteret foreningen og sig selv. Der er ikke tillid. For ikke senere at blive misforstået og taget til indtægt for en miserabel overenskomst 1997 og for ikke at godkende decentral løn og aftalen om nye lønformer må vi anbefale DLF's medlemmer at stemme 'Nej'.

På medlemmernes vegne

Stig Bøtker-Rasmussen

tillidsrepræsentant

Svar:

Jeg er ikke enig med jer i jeres udlægning af aftaleresultatet. Det fremgår af Folkeskolens urafstemningsnummer, hvor resultatet er beskrevet. Jeg har i øvrigt i et tidligere nummer af Folkeskolen anvist formanden for Kreds 13, hvordan man udtrykker mistillid.

Anni Herfort Andersen

formand for DLF


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks