Debat
0   141

Regulære spørgsmål

Først må jeg hellere skrive, at jeg trods alt har stemt ja. Så kan man bedømme læserbrevet på denne baggrund, hvis man foretrækker det.

I Folkeskolen nummer ti bringer Jørgen Lind et foreløbigt afstemningsresultat fra Nydamskolen, Vester Sattrup. 28 vil stemme nej til overenskomstresultatet, ingen ja, ingen vil undlade at stemme.

Artiklen fortsætter under banneret

En sådan enighed virker betænkelig og får mig til at spørge Jørgen Lind: Har du i din gennemgang på skolen af forliget fået alle nuancer frem? Har du over for nej-sigere prøvet at fremlægge ja-synspunkter, så denne mulighed også et blevet overvejet grundigt? Virker du så markant i din nej-holdning, at andre føler sig utilpasse ved at markere afvigende synspunkter? Har du i det hele taget fremmet en fair og alsidig debat? Svarene er vel givne. Jeg formoder, du med sindsro kan svare ja. Men alligevel! Når uenige parter lytter til hinanden, styrkes den demokratiske proces.

Vi har også drøftet resultatet på vores skole. Nogle vil stemme ja og andre nej, lader det til efter samtalerne.

Ovennævnte spørgsmål og bemærkninger er regulært ment. Jeg kan derimod ikke dy mig for at komme med en polemisk slutbemærkning. De tre musketerers valgsprog var ikke: Ens for alle, alle for ens.

Eskild Højgaard

tillidsrepræsentant

Hvidbjerg Centralskole


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ