Debat

Et stort pres

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Et flertal i hovedstyrelsen mener, at vi skal ændre lønpolitik og acceptere en decentralisering af lønnen til trods for kongressens meget enstemmige vedtagelse. I løbet af fåår må vi forvente, at vi hver især skal tilkæmpe os tillæg for flere hundrede kroner om måneden, hvis vi vil have 'vores' andel af lønsummen. Vi vil endvidere blive mødt med et stort pres for, at det er tillidsrepræsentanten på den enkelte skole, der skal forhandle disse tillæg. Er tillidsrepræsentanterne klædt på til det, og er det den udvikling, vi ønsker på skolerne? Fralægger/uddelegerer vores fagforening sig hermed yderligere en vigtig opgave med eventuel ansvarsforfladigelse og inkompetence til følge?

Hovedstyrelsens flertal 'glemmer' at fortælle, at det er den udvikling, vi skal forholde os til. Det er langt mere afgørende end de øjeblikkelige lønstigninger, hvis procentandel er som på det øvrige arbejdsmarked.

Elsie Juhl

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Glostrup Lærerforening

Powered by Labrador CMS