Debat

Til hovedstyrelsens flertal

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I solgte arbejdstidsaftalen på, at nu skulle vi have løn for det, vi laver. Hvad er det så for opgaver, den decentrale løn skal bruges til? I handler imod kongresvedtagelsen om decentral løn. I sælger principperne for et lønmæssigt resultat, der i forhold til de øvrige grupper i forhandlingssamarbejdet er klart det ringeste. I accepterer, at pensionsforbedringen ved at gå fra trin 38 til 39 totalt forsvinder, fordi decentral løn ikke er pensionsgivende.

Hvordan kan jeg have tillid til jer efter dette?

Til mine kolleger:

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Den decentrale løndel i Overenskomst 97 vil betyde, at du skal slås med kolleger - og andre personalegrupper - om en månedlig løndel på mere end 250 kroner. Er det det, du vil? Tror du, det øger arbejdsglæden eller effektiviteten?

Jeg opfordrer alle til at stemme nej. Et ja er begyndelsen til et ødelæggende lønsystem.

Esben Jensen

Sønderborg