Debat
0   138

Stem ja

Stem ja til det bedste resultat, vi længe har set!

Ja, jeg er modstander af decentral løn - og det er medlemmerne. Alligevel var det entydige svar på medlemsmøderne i vores kreds, at man ikke vil konflikte på det spørgsmål. Men rører de F-faktoren, så er det mand af hus!

Artiklen fortsætter under banneret

Nu er det så lykkedes arbejdsgiveren at få en stigning på den decentrale løn svarende til det fyrstelige beløb af 20 kroner om måneden for hver lærer! Er det ikke mageløst?! At tale om skridt i den forkerte retning i dette lys er latterligt!

Vi har fået kongressens krav igennem. Der er aftaleret. Nu vil 'fembanden' kaste medlemmerne ud i konflikt på en flad 20'er - udelukkende af ideologiske grunde. En konflikt på dette grundlag vil være den tåbeligste beslutning i foreningens historie.

En konflikt vil være guf for modparten. Lad de degne tømme konfliktfondene. Så skal de betale strejkekontingent, det har de aldrig prøvet før! Om to år angriber vi så F-faktoren med fuld styrke - og de vil stemme ja til hvad som helst, når de har betalt strejkekontingent på 1.000 kroner om måneden i halvandet år!

Vi må ikke hoppe på den limpind! Stem ja!

Efterskrift! Kære pensionister! Vis anstændighed - stem i det mindste blankt! Overenskomsten har jo intet med jer at gøre!

Gunnar Moesgaard Thomsen

kongresdelegeret

Varde Lærerkreds


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ