Debat

Stem ja

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Stem ja til det bedste resultat, vi længe har set!

Ja, jeg er modstander af decentral løn - og det er medlemmerne. Alligevel var det entydige svar på medlemsmøderne i vores kreds, at man ikke vil konflikte på det spørgsmål. Men rører de F-faktoren, så er det mand af hus!

Nu er det så lykkedes arbejdsgiveren at få en stigning på den decentrale løn svarende til det fyrstelige beløb af 20 kroner om måneden for hver lærer! Er det ikke mageløst?! At tale om skridt i den forkerte retning i dette lys er latterligt!

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Vi har fået kongressens krav igennem. Der er aftaleret. Nu vil 'fembanden' kaste medlemmerne ud i konflikt på en flad 20'er - udelukkende af ideologiske grunde. En konflikt på dette grundlag vil være den tåbeligste beslutning i foreningens historie.

En konflikt vil være guf for modparten. Lad de degne tømme konfliktfondene. Så skal de betale strejkekontingent, det har de aldrig prøvet før! Om to år angriber vi så F-faktoren med fuld styrke - og de vil stemme ja til hvad som helst, når de har betalt strejkekontingent på 1.000 kroner om måneden i halvandet år!

Vi må ikke hoppe på den limpind! Stem ja!

Efterskrift! Kære pensionister! Vis anstændighed - stem i det mindste blankt! Overenskomsten har jo intet med jer at gøre!

Gunnar Moesgaard Thomsen

kongresdelegeret

Varde Lærerkreds