Debat

Pension af alle løndele

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Bortset fra, at du, Anni Herfort, citerer mig forkert i dit svar til mig i Folkeskolen nummer syv, forstår jeg svaret derhen, at du ikke har nogen strategi eller taktik for pensionsforhandlingerne, men arbejder efter tilfældighedernes princip.

Det lover desværre ikke godt!

Men lad mig så spørge dig:

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

- Hvorfor gik du ikke ind for, at der i kongressens kravopstilling kom til at stå, at pensionisterne skulle have pension af alle løndele? Det ville ikke have kostet de aktive så meget som én eneste krone, samtidig med at du ville få mulighed for at fire lidt på kravene under forhandlingerne (taktik!).

- Hvis vi skulle komme i den sædvanlige situation, at en vis positiv udvikling for de aktive (skalatrinshop eller pensionsforbedringer for de overenskomstansatte) kunne komme til at betyde en ringere udvikling for tjenestemandspensionisterne, har du så nogle gode kort på hånden, som du tror kan gøre en Lykketoft skakmat, eller skal vi også i denne omgang, som i 1993 og 95, nøjes med smulerne fra de riges bord?

Jeg er da ked af at genere dig under forhandlingerne om de aktives krav, men hvad skal jeg eller gøre, når jeg tænker på, at DLF lod os i stikken med det store folkepensionsfradrag.

Finn Andersen

Herlev

Powered by Labrador CMS