Formand på toppen

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Ombygningen i Danmarks Lærerforenings hovedkvarter er ved at synge på sidste vers. Og torsdag i sidste uge skulle kuplen på toppen af tårnet på Kronborg sættes på plads.

Kuplen vejer lidt over 20 kilo, og inden den skulle sættes fast, blev der, som traditionen byder, lagt en lille hilsen til kommende håndværkere. Hilsnen består af et brev, hvor der kort fortælles om DLF's ejerskab og de ombygninger, der er lavet, et underskriftsblad, hvor arkitekt, ingeniører og håndsværksmestre har sat deres signaturskrift, og seneste nummer af Folkeskolen.

Papirerne blev puttet ind i en cylinder, der blev forseglet og lagt ind i selve kuplen. Og så var det tid til at kravle op på toppen af Kronborg, hvor Anni Herfort i stiv modvind med lidt hjælp fra arkitekt og håndværksmestre fik sat den på plads.