Debat

Umulige indlæg

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg vil gerne spørge Vagn Madsen om noget: Er det meningen, at Deres indlæg skal kunne læses, forstås og eventuelt debatteres af Folkeskolens øvrige læsere? Hvis ja, vil jeg opfordre Dem til at udtrykke Dem på et letforståeligt dansk. Jeg har normalt ikke svært ved at læse og forstå indholdet af artikler i Folkeskolen, men Deres indlæg er mig aldeles umulige at få noget ud af.

Senest i nummer syv! De bruger en hel spalte til at udtrykke en eller anden mening. I alt er der to punktummer i hele indlægget, så det er meget svært at få hoved og hale på det. Navneordene tillægges ofte op til flere tillægsord, hvilket gør det vanskeligt for mig at fatte indholdet.

Altså: Hvis det er meningen, at vi andre læsere af vores fælles medlemsblad skal kunne bruge den spalteplads, der tildeles Dem, vil jeg opfordre Dem til at fatte Dem i et mere læsevenligt sprog.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Hvis Deres svar på det spørgsmål, jeg stillede i begyndelsen af dette brev, er nej!, vil jeg opfordre Dem til at nøjes med at indsende indlæg til Folkeskolen, når De har noget nyt at tilføje debatten!

Hans Houmøller

Rødovre