Debat
0   162

Umulige indlæg

Jeg vil gerne spørge Vagn Madsen om noget: Er det meningen, at Deres indlæg skal kunne læses, forstås og eventuelt debatteres af Folkeskolens øvrige læsere? Hvis ja, vil jeg opfordre Dem til at udtrykke Dem på et letforståeligt dansk. Jeg har normalt ikke svært ved at læse og forstå indholdet af artikler i Folkeskolen, men Deres indlæg er mig aldeles umulige at få noget ud af.

Senest i nummer syv! De bruger en hel spalte til at udtrykke en eller anden mening. I alt er der to punktummer i hele indlægget, så det er meget svært at få hoved og hale på det. Navneordene tillægges ofte op til flere tillægsord, hvilket gør det vanskeligt for mig at fatte indholdet.

Artiklen fortsætter under banneret

Altså: Hvis det er meningen, at vi andre læsere af vores fælles medlemsblad skal kunne bruge den spalteplads, der tildeles Dem, vil jeg opfordre Dem til at fatte Dem i et mere læsevenligt sprog.

Hvis Deres svar på det spørgsmål, jeg stillede i begyndelsen af dette brev, er nej!, vil jeg opfordre Dem til at nøjes med at indsende indlæg til Folkeskolen, når De har noget nyt at tilføje debatten!

Hans Houmøller

Rødovre


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ