0   75

Anna Jensen

Tidligere skoleleder ved Gammel Sole Skole i Hedensted, Anna Jensen, er død efter flere måneders sygdom, hvor Anna med usædvanligt livsmod, livskraft og afklaring om sin egen situation forstod at udnytte tiden til det sidste.

Anna kom til Gammel Sole i 1958 - i 1968 blev hun skolens leder - en stilling, som hun havde, indtil hun i 1988 valgte at gå på pension.

Artiklen fortsætter under banneret

Skolen betød utrolig meget for Anna. Der var hos hende altid plads til elever, som havde problemer, og hun tog som få altid de svages parti. For os lærere på skolen var der også plads - plads til nytænkning, til impulsive ideer og til pædagogisk nytænkning, for sådan var Anna selv. Hun var på mange måder meget fremsynet med det, hun ville, og lod børnenes nysgerrighed og motivation få første prioritet, og det betød meget for hende, at alle børn havde det godt og trivedes med det, de beskæftigede sig med.

Såvel som Anna var en stor arbejdskraft og meget engageret i skolen, var hun det også i lokalsamfundet. Hun var i en årrække medlem af menighedsrådet, og hun var formand for den lokale grundejerforening. Hun var i flere perioder ligeledes medlem af bestyrelsen for Danmarks Skolelederforening.

Anna var altid særdeles aktiv og positiv, og hun forstod at udnytte sprogets 'blomster' såvel i tale som i skrift. Hun havde et dejligt smittende humør og stor livsvisdom og erfaring, som hun med glæde øste af i alle de sammenhænge, hvor hun involverede sig.

Vore tanker og medfølelse går til Annas mand og børn, som nu må mærke savnet efter den store plads, Anna også fyldte i hjemmet.

Æret være Anna Jensens minde.

Kolleger ved Øster Snede Skole


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet