0   86

Larmen i klassen

Larmen i et klasseværelse kan være infernalsk. Og derfor får lærere problemer med hørelsen, og flere får den generende lidelse tinnitus.

To lærere vil nu gøre noget for de hørehæmmede kolleger i skolen. De er allerede i kontakt med 30 lærere, og sammen vil de danne et netværk eller en forening, så der kan tages de fornødne hensyn til de hørehæmmede i skolehverdagen.

Artiklen fortsætter under banneret

De to lærere vil gerne i kontakt med flere, der har problemer med ørerne, da de mener, det er lidt mærkeligt, at det kun er jyder, der generes af hørenedsættelse.

Enkelte har fortalt, at de ikke tør komme ud af busken, da de er bange for at modtage en fyreseddel. Og derfor mener de to lærere, at man skal stå sammen, da flere altid er stærkere end én.

Der er møde for de hørehæmmede lærere lørdag den 15. marts, klokken 10.00, på Alléskolen, Nørre Allé 1, 7000 Fredericia. Flere oplysninger fås hos Lone Kvist Jensen på telefon 8628 1984 eller hos Kurt Müller Pawlowski på telefon 7665 1704.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet