Mange sager

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Som det er i dag blandt unge, kan man vente sig meget og måske mere, end vi som lærere og forældre umiddelbart har fantasi til at forestille os, siger SSP-konsulent (Skole, Socialvæsen og Politi) Rune Meyer fra Århus Kommunes skolevæsen.

- Men det er svært at sige, om et overfald som det på Skovvangskolen gentages. Umiddelbart er der ingen fortilfælde, så jeg tror det ikke, understreger Rune Meyer.

Han erkender dog, at man i Århus Skolevæsen har været overbebyrdet med sager, hvor andengenerationsindvandrere har forårsaget problemer på skoler.

- Problemet er, at vi står over for en gruppe, hvor kendte reaktionsmønstre ikke er gældende. De har en ganske anden adfærd, end vi hidtil har været vant til, men jeg vil gerne igen understrege, at det er et enkelttilfælde, vi her har set, siger Rune Meyer.