0   85

Karsten Jørgensen

Det var med stor sorg, at vi på skolen modtog meddelelsen om Karsten Jørgensens død.

Det var svært til morgensamling at fortælle 112 børn, at en elsket og respekteret lærer var omkommet ved en tragisk bilulykke.

Artiklen fortsætter under banneret

Karsten Jørgensen var ansat ved Døstrup Skole fra november 1990. Først et år som vikar og dernæst som fast lærer.

Karsten var en meget dygtig lærer. Han var utrolig engageret i sit arbejde. Ud over de almindelige skolefag som dansk og matematik underviste han i natur/teknik og sløjd. Også edb gik han varmt op i og var dygtig til. Opstod der et problem for en lærer eller en klasse i edb-lokalet, var den første reaktion altid 'Vi må hellere spørge Karsten'.

Karsten var optaget af mange andre ting end lige undervisningen på skolen. Han var lærernes tillidsmand, skolens sikkerhedsrepræsentant og sad som medarbejderrepræsentant i skolebestyrelsen.

Karsten var meget vellidt af både elever, forældre og af kolleger. Han vil blive et savn for skolen. Vore tanker går til hans kone Nete og til deres to børn, Anne Katrine og Niels Jacob.

På vegne af personale og elever på Døstrup Skole

Ragnhild Dixen


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet