Ragnhild Lillevang Appel

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Selv om vi vidste, hvor det bar hen, er det for os alle uvirkeligt, at Ragnhild, som havde så stærk en livsvilje og så meget at give os andre, ikke er blandt os mere.

Hun kom til Osted Skole i maj 1972 og blev med sin ildhu og entusiasme en vigtig del af skolens liv. Hendes arbejdsområde blev dansk, matematik og kristendomskundskab i grundskolen. Især kristendomsundervisningen var Ragnhilds hjertebarn, og med sin store viden og sit engagement kunne hun inspirere os alle.

Hun var et varmt menneske, som mestrede den kunst at styrke elevens personlige udvikling, således at hver enkelt følte sig set - og værdsat. Hun var en drivkraft i samarbejdet, hvad enten det gjaldt børn, forældre eller kolleger. Også i den løbende pædagogiske debat på skolen var Ragnhild en ildsjæl, der altid havde overskud til at engagere sig.

I lokalsamfundet var hun ligeledes en markant skikkelse, der var aktiv i flere sammenhænge, og ikke mindst hendes store interesse for naturen kom eleverne til gode.

Ved Ragnhilds død har vi ikke alene mistet en god kollega, men frem for alt - en ven.

Kollegerne på Osted Skole