Festlig fastelavn

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Fastelavn skal fejres og en god, glad og spændende tradition holdes i hævd. Derfor har Foreningen Karneval i København lavet et kæmpe fastelavnsarrangement, der lyder navnet 'Fra mørke til lys' - et symbol på overgangen fra mørke til lyse nætter.

Arrangementet finder sted i København lørdag den 8. februar, hvor der fra klokken 12.00 vil være lege, musik og konkurrencer. Efter legene optræder et stort teater og gøgler-optog. Og omkring klokken 13.30 starter så kæmpeoptoget, hvor alle kan være med - bare man er klædt ud.

Optoget skal i en times tid gå gennem gaderne i Københavns centrum. Og efter den tur er der koncert og dans.

Folkene bag 'Fra mørke til lys' opfordrer folk til at lave kostumer/figurer, der har noget med sol, varme, kærlighed eller forår at gøre - og helst et levende væsen. Der uddeles en pris for bedste kostume.

Større grupper må meget gerne melde sig til optoget, er man et par stykker går man bare med. Flere oplysninger og tilmelding på telefon 3393 9599.