Nogen burde gøre noget

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Bogart gjorde noget. Streep gør noget. Og nu opfordres alle landets folkeskoler også til at gøre noget. Det handler om levende billeder og skolen - om medieundervisning.

'Nogen burde gøre noget' var navnet på et seminar, der blev holdt i slutningen af 1996. Meningen med seminaret var at gøre status over de levende billeders stilling i undervisningen i Danmark og at sørge for, at området bliver opprioriteret på skolerne. Der blev nedsat en arbejdsgruppe, der skal arbejde med at registrere de forskellige initiativer, der tages på medieområdet med særligt henblik på levende billeder. Og det er her, at folkeskolerne kan gøre noget. De kan hjælpe med at sende oplysninger om deres medieundervisning.

Biograf Information Film, i daglig tale BIF, der er den pædagogiske afdeling af Filmbranchens Samarbejds- og Idéudvalg, opfordrer alle folkeskoler til at indsende informationer om, hvordan de bruger levende billeder ikke kun om store projekter. Små forløb i den daglige undervisning har også interesse.

Et par linier om de levende billeder, navn, skole, adresse og telefonnummer kan sendes til: BIF, Vesterbrogade 35A, 3. sal, København V. Fax: 3325 5756. E-mail: bif@bif.dk.

Powered by Labrador CMS