0   145

Opskrift på julegløgg

En flaske rødvin

Artiklen fortsætter under banneret

Skræl af to mandariner

Tre styk hel kardemomme

Tre hele nelliker

Et styk hel ingefær

Fire centimeter hel kanel

Rosiner

Mandler

To deciliter portvin

Hæld halvanden deciliter rødvin i en gryde. Tilsæt mandarinskræller og krydderier. Varm blandingen op knap nok til kogepunktet og lad den stå i ti minutter uden at koge. Si ekstrakten. Varm ekstrakten op med resten af rødvinen, rosiner og mandler til lige under kogepunktet. Sluk og tilsæt portvin. Et godt tip er at lægge rosinerne i blød i en anelse portvin.

For ekstra varme til kroppen, ekstra rød næse og ekstra røde julekinder kan portvinen

udskiftes med snaps.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks