0   144

Juletip til elever

Snyd din lærer og køb opgaver på Internet. Mangler elever hjælp eller idéer til lektierne, kan de nu søge på Internet-adressen: store.cybercity.dk/opg@ve/.

Artiklen fortsætter under banneret

Bag adressen skjuler 'Opgavecentralen' sig, som byder på et mekka af stile, afhandlinger, oversættelser og andre færdige opgaver inden for fagene dansk, fysik, historie, tysk, biologi, geografi, matematik og en gruppe, der hedder kendte personer.

Man kan finde titler som 'Stil om abort', 'Stor fysikopgave om stjerners udvikling' og 'Biologiopgave om hunden'. På nogle af opgaverne er der ligefrem skrevet den karakter, læreren har givet.

'Opgavecentralen' er ganske populær. Da Folkeskolen gik ind på adressen, var vi gæst nummer 1.237 siden den 26. juli.

Opgaverne er ikke bare til fri afbenyttelse. Man betaler for varen. Prisen er 100 kroner eller en ny opgave, der skal fylde mindst 200 kilobytes. Det er to drenge, der står bag idéen - Peter Sønderby og Henrik Back.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks