Juletip til elever

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Snyd din lærer og køb opgaver på Internet. Mangler elever hjælp eller idéer til lektierne, kan de nu søge på Internet-adressen: http://store.cybercity.dk/opg@ve/.

Bag adressen skjuler 'Opgavecentralen' sig, som byder på et mekka af stile, afhandlinger, oversættelser og andre færdige opgaver inden for fagene dansk, fysik, historie, tysk, biologi, geografi, matematik og en gruppe, der hedder kendte personer.

Man kan finde titler som 'Stil om abort', 'Stor fysikopgave om stjerners udvikling' og 'Biologiopgave om hunden'. På nogle af opgaverne er der ligefrem skrevet den karakter, læreren har givet.

'Opgavecentralen' er ganske populær. Da Folkeskolen gik ind på adressen, var vi gæst nummer 1.237 siden den 26. juli.

Opgaverne er ikke bare til fri afbenyttelse. Man betaler for varen. Prisen er 100 kroner eller en ny opgave, der skal fylde mindst 200 kilobytes. Det er to drenge, der står bag idéen - Peter Sønderby og Henrik Back.