Debat
0   205

Missionærsnak

Samtidig med, at Bjarne Danielsen taler så ekstremt varmt og henført om vore 'guldklumper', at det er lige inden, han giver sig til at amme, må det også give anledning til stor undren: ('guldklumpeindlægget' i Folkeskolen nummer 48).

Hvorfor i alverden har manden avanceret sig bort fra 'ædelmetallet' og ind bag pc'en? Det lyder ærlig talt lidt hult. Er udstrålingen fra 'klumperne' for stærk - for tæt på?

Artiklen fortsætter under banneret

Ikke desto mindre lader det til, at han lever glimrende med afsavnet! I øvrigt er det mere end tvivlsomt, om Sonny i 10. klasse, 191 cm høj - 89 kilo dødvægt - ring i øre og næse - og en tatovering et unævneligt sted (ifølge absolut pålidelig kilde!) - ville bryde sig om betegnelsen? Så nok hellere granitblok!

Det er ufatteligt, at mens folkeskolen vånder sig i sin måske dybeste krise nogensinde, udsendes der en sådan gang missionærsnak fra Brande!

Som om virkeligheden kan skubbes og bevæges blot ved at være positive og fiseglade! Samtidig med at vi bilder hinanden ind, at vi har samfundets bedste job. (Jeg har endnu ikke mødt én, der ville bytte!).

Havde de konditioner været fremherskende i vor fortid, ville ridefogeden stadigvæk have haft ret til at bruge pisk og træhest. Og kvinderne - de voksne guldklumper - have savnet stemmeret!

Nej, det har givet været halstarrige bønder, der ikke længere ville finde sig i at få tæsk, og 'kværulantiske' kvinder, der ikke længere orkede en underordnet rolle i et mandsdomineret samfund, der 'skubbede' og bevægede. Stod op mod magthaverne!

Med Danielsens vege holdning kan vi lige så godt nedlægge DLF som selvstændig organisation og søge om at blive datterselskab i koncernen Kommunernes Landsforening.

Derfor hr. inspektør - gem dit indlæg - og brug det eventuelt som oplæg til festtalen ved et jubilæumsarrangement for pensionerede forskolelærerinder årgang 1895!

Så er succesen hjemme! Ikke et øje vil være tørt!

Niels Christian Christensen

Bagterpskolen, Hjørring


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ