0   141

Børns arkitektur

Et toilet beklædt med natursten stående i et rum med både noget til ørerne, noget til ganen og noget at lege med, mens man er på toilettet, vandt førstepræmien i yngste kategori ved arkitekturkonkurrencen, som præsidiet i Dansk Arkitekturår 1996 udskrev i efteråret. 1.a på Skolen ved Rønnebær Allé i Helsingør havde formet det spændende toiletrum.

På mellemste klassetrin var det 6. klasse på Sæby Gerhøj Skole i Kirke Hyllinge, der vandt med et flyvende drømmeværelse, formet som en totaloplevelse med drømmeseng og rejserute.

Artiklen fortsætter under banneret

10. euro-klasse på Hurup Skole i Thy vandt førstepræmien påældste klassetrin. De har bygget en model af en helt ny skole med indhold, ruminddelinger og elevernes egne visioner for fremtidens skole.

6. og 10. klasse har vundet en uges rejse til en arkitekturby i Europa, mens 1. klasse får en uges rejse til en by i Danmark.

Fem særpriser og to gange hædrende omtale blev også uddelt til klasser, der har deltaget i konkurrencen med en byggebog, et kæmpeæg, et kæmpekorthus, en troldelabyrint og en kirkegård.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet