Debat
0   124

Svar til kommentar

To kvinder kom da vist lidt på vildspor (i nummer 46) som reaktion på min kommentar angående overdreven lærer-goodwill, især mit ukendte bysbarn Edith Nørretranders. Jeg ser ikke Folkeskolens debatspalter og kommentar-side som stedet, hvor man kaster sig ud i positive selvfølgeligheder - såsom 'børn er søde og sjove'. Jovist, enhver ved vel, at vores job kan være himmel og helvede.

Lis Nielsen, Ballerup, indleder med 'dum - dummere - skolelærer' - se, her er vi inde på noget. Det er godt nok en gyser af en gradbøjning, men i hudløse, frygtelige stunder kan man gribes af en vis sandhed i dine ord - med tanke på alle fejlgrebene de sidste 15-20 år - og den lydige gliden med på skiftende modestrømninger.

Artiklen fortsætter under banneret

I lød lidt vrede, synes jeg, så lad mig tilføje, at hvis det har noget med mørket at gøre, kan I bare regne med mig. Jeg hader også november (og december). Husk så, jeg sagde 'hvis' - og vil minde om, at i skrivende stund er der kun 31 dage, til solen vender. Og minut for minut kastes lyset tilbage til vinterkuede danskere. Intet lys kastes ved indeklemthed og passivitet, så tak alligevel for jeres reaktion.

For min del har jeg, mens mørket lukker sig om os, kunnet lune mig ved rigtig megen positiv respons på min kommentar.

Else Baggesen

Hjørring


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ