Debat
0   208

Klap hesten

I Folkeskolen nummer 47 skriver Jan Trojaborg blandt andet: 'Min pointe er, at mange lærere sikkert er trætte af de evige forandringer, men at vi ikke er i stand til at forhindre dette grundvilkår' (min fremhævelse, Karl Heinz Mortag).

Det mere end antyder en sær defaitistisk indstilling, som jeg troede lå Jan Trojaborg fjernt. Selvfølgelig kan vi da forhindre dette grundvilkår, hvis vi vil. 60.000 lærere kan nok trækkes til truget, men hvis de 55.000 ikke vil drikke, hvad så?

Artiklen fortsætter under banneret

Smukt lyder det, når Jan Trojaborg i slutningen af sit indlæg skriver: 'Det er således ikke forandringerne i sig selv, vi kan have noget mod, men snarere deres negative karakter'.

Men jeg er ikke enig. De positive forandringer fortoner sig i fremtidens tåger. Derfor er mange lærere trætte af de evige forandringer, som Jan Trojaborg skriver, og derfor skal de have (gen)fundet en frugtbar, kvalitetsfyldt hverdag efter de senere års forandringer.

Derfor: 'Klap lige hesten!'

Karl Heinz Mortag

kongresdelegeret, Århus


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ