Debat
0   224

Brian og Lærerhøjskolen

Vedrørende artiklen i Folkeskolen nummer 46, 1996: 'Lærerhøjskole under pres. Universiteter og seminarier bør overtage Danmarks Lærerhøjskoles funktioner.'

Citat af Det Konservative Folkepartis uddannelsespolitiske ordfører, Frank Dahlgaard: 'Jeg ønsker, at det faglige bliver prioriteret op, og at snakken om, hvordan man tackler lille Brian, bliver prioriteret ned. Det er ved at ske nu. Skolens rektor har handlet rigtigt ved at skaffe sig af med nogle uduelige medarbejdere.'

Artiklen fortsætter under banneret

Jeg føler mig foranlediget til at protestere mod disse udtalelser - beskyldninger. De tre videnskabelige medarbejdere, ved Institut for Fysik og Kemi, har i deres fagdidaktiske arbejde tilgodeset alle folkeskolens elever, også lille Brian.

Udtalelserne om, at de tre omtalte medarbejdere har været uduelige i deres arbejde og forskning med folkeskolens fysik/kemi-, elektronik-, edb- og natur/teknik-undervisning, må stå for Frank Dahlgaards egen regning.

Harald Oksbjerg

Fredericia


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ