0   134

Børn skal lære kunsten

I Kunstforeningen på Gammel Strand i København vil de gerne formidle kunst til børn og give dem nogle værktøjer til at se på kunst.

- Det er utrolig vigtigt, at børn lærer at se på kunst og lærer at forholde sig kritisk til den. Når en klasse kommer herind, snakker vi med børnene om, hvilken oplevelse de skal ind at have. Det hele foregår igennem en dialog. Børnene bliver bænket på gulvet og skal forholde sig til billederne og beskrive det, de ser, med ord. Kunsten skal gøres nærværende, siger udstillingsinspektør Jane Sandberg.

Artiklen fortsætter under banneret

Den næste udstilling, Kunstforeningen har på plakaten, er 'Auguste Chabaud 1882-1955'. Udstillingen omfatter 130 malerier, tegninger og akvareller, der gengiver tidlige billeder af storbyen Paris og af det skønne Provence. En blanding af den provencalske natur og byens boulevarder, folkeliv og arkitektur.

Udstillingen løber fra den 14. december til den 16. februar, og Kunstforeningen oplyser, at de er behjælpelige med henvisning til litteratur, som skoler kan bruge inden et besøg. Flere oplysninger kan fås på telefon 3336 0260.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet