0   148

Lærer smidt ud

Har man en anden mening end Lærerforeningen, skal man passe på.

Torsdag den 7. november holdt Odsherreds Lærerkreds en pædagogisk inspirationsdag på Vig Skole på Vestsjælland. Hovedtemaet for dagen var projektarbejde.

Artiklen fortsætter under banneret

Samme dag havde en af skolens lærere, Morten May, opstillet en underskriftbod og en planche med sine synspunkter mod blandt andet undervisningsdifferentiering og projektopgaven. Men det blev hurtigt fjernet på foranledning af et par styrelsesmedlemmer.

Morten May mener selv, at han blev smidt på porten, og at foreningen forsøger at undertrykke andre meninger.

- Jeg mener, at de giver udtryk for en skrøbelig skræk for en pædagogisk debat, og jeg er dybt skuffet over, at et pædagogisk udvalg under Danmarks Lærerforening lægger låg på mine synspunkter, siger Morten May til Holbæk Amts Venstreblad.

Og den lokale kreds undskylder. I et brev til tillidsrepræsentanterne i kredsen skriver de: 'Kredsen skal beklage hændelsesforløbet. Styrelsesmedlemmernes handlen kan forklares med det pres, som ligger på et arrangement af en størrelse, som der var tale om. Kredsen har intet ønske om at undertrykke en debat om de nye sider i den nye folkeskolelov. Kredsen ønsker på ingen måde at lægge låg på denne debat og skal derfor beklage vores medvirken i det uheldige forløb omkring Morten Mays underskriftsinitiativ.'


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen