0   142

Tamilsagen er slut på skolen

Sagen om den tamilske pige Chitra Rajendram er slut - i hvert fald for Nørre Nissum Skoles vedkommende. Det blev medlemmerne af skolebestyrelsen enige om på et møde den 11. november. Formand for bestyrelsen Poul Jørgen Harpøth skriver i en pressemeddelelse:

- Vi står uforstående over for store dele af hændelsesforløbet samt omstændighederne omkring selve udvisningen, der foregik i nattens mulm og mørke. Et forløb, der gav følelsesladede udmeldinger fra flere implicerede parter i sagen.

Artiklen fortsætter under banneret

Skolebestyrelsen er enig i inspektør Karsten Vinthers håndtering af sagen.

- Med udvisningen er Chitra Rajendram ikke længere elev på Nørre Nissum Skole, og ansvaret for såvel udvisningen som hendes videre skæbne er overtaget af højere myndigheder, hvorfor skolebestyrelsen anser sagen for afsluttet.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen