0   142

Tamilsagen er slut på skolen

Sagen om den tamilske pige Chitra Rajendram er slut - i hvert fald for Nørre Nissum Skoles vedkommende. Det blev medlemmerne af skolebestyrelsen enige om på et møde den 11. november. Formand for bestyrelsen Poul Jørgen Harpøth skriver i en pressemeddelelse:

Artiklen fortsætter under banneret

- Vi står uforstående over for store dele af hændelsesforløbet samt omstændighederne omkring selve udvisningen, der foregik i nattens mulm og mørke. Et forløb, der gav følelsesladede udmeldinger fra flere implicerede parter i sagen.

Skolebestyrelsen er enig i inspektør Karsten Vinthers håndtering af sagen.

- Med udvisningen er Chitra Rajendram ikke længere elev på Nørre Nissum Skole, og ansvaret for såvel udvisningen som hendes videre skæbne er overtaget af højere myndigheder, hvorfor skolebestyrelsen anser sagen for afsluttet.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind et hotelophold

PUBLICERET - Sinatur -konkurrence 2 D2016-010501 1.0

Så er det sommer, og folkeskolen.dk har sat biografbilletter inkl. tilbehør og et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller på højkant i en sommerkonkurrence. Der kommer nye spørgsmål de næste 2 uger, så følg med og forøg dine vinderchancer.

 Tricks