Debat
0   165

Morskabslæsning

Debatsiderne i Folkeskolen giver god træning for lattermusklerne, men også overlærer Else Baggesen, Hjørring, fik med sin kommentar i nummer 44 om sin meget sene installering af telefonsvarer lattermusklerne sat i bevægelse.

Men prikken over i'et, rettere den absolutte essens af samtlige debatindlæg i Folkeskolen 1996 til dato, leverede ligegodt overlærer Jens Erik Holm, Silkeborg, i nummer 40.

Artiklen fortsætter under banneret

Skid på autoriteterne! Så får Danmark gode skoler!

Helt enig!

Naturligvis er vi mange, der altid har skidt det bedste, vi kunne. Resultat: Dygtige og glade elever på trods af Haarderske politikertyper og andre teoretiske fusentaster tilsat en ikke ringe skare bedrevidende forældre (dog findes der - gudskelov - mange fornuftige forældre, men de udgør sjældent flertallet i diverse skolebestyrelser).

Lønnen som lærer? Det er en ringe trøst, at andre sammenlignelige grupper lønnes endnu mere pauvert. Decentral løn? Nå ja, har politiske, administrative, teoretiske fusentaster ikke for længst besluttet med sig selv, at den skal pinedød tvinges ned over hovedet på degnene?

Skide være med det!

Hvis, så bliver resultatet selvsagt, at mange (de fleste?) degne på skolearbejdets bekostning så blot dobbeltjobber efter behov i tiltag, der med garanti falder uden for de politiske, administrative, teoretiske fusentasters magtssfære.

Jens Jørgen Bækkelund Hansen

overlærer, Struer


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ